Skriv til Outside Broadcast

form_buton

OB - Mobile produksjonskontroller

Outside Broadcast, også kaldt OB-avdelingen, er ditt kjørende kontrollrom. Alle våres medarbeidere er topmotiverte, har mange års erfaring og er spesialister innen for deres felt. Ingen oppgave er for stor eller for liten, og vi tilbyr deg et OB-produkt med en misunnelsesverdig track record.

Listen er lang og inneholder sportsproduktioner som VM-kvalifikationskamper i fotball og boksning, Norsk millitær tattoo og studioproduksjoner for NRK og mange flere. OB-vognen har også vært parkert utenfor forskellige tv-studioer og konserter, der den fungerer som studiokontrol for produksjonen.

 

Services som gjør en forskjell
Vi har selv konstruert og bygget våres OB-vogn med det nyeste utstyr, som inkluderer 16 HD kameraer. Størrelsen på vognen gjør, at den er enkel å parkere On location og tar ikke for stor plass. Har du bruk for mer enn en OB-vogn, kan vi tilby skreddersydde fly-away-løsninger. De kan settes opp og plukkes ned alle steder, og de sikrer deg det beste utstyr til nettopp din produksjon – også hvis den foregår i utlandet.

Våres kjerneytelser består av:

  • Levering av OB-vogner, fly-away-løsninger og alt tilhørende utstyr.
  • Prosjektledelse.
  • Booking av personale og hjelp til teknisk gjennomførelse av produksjoner.
  • Andre relaterede produksjonsytelser. 

Kom forbi oss, så tar vi gjerne en prat og hvordan vi kan bistå dere!

Kontakt

Geir Ove Østro


geos@hdrnorway.no
+47 2323 4545

Tossief Jafri


toja@hdrnorway.no
+47 2323 4545